Ostala oprema

Ritual ispijanja savršenog, malog ili velikog espressa, sa mlijekom ili bez te kapućina, nezamisliv je bez savršeno oblikovanih šalica i žlica koje upotpunjuju užitak.
Dizajnirali smo brojne kolekcije šalica koje će vjerujemo zadovoljiti ukuse mnogih te se lako uklopiti u raznolike interijere. Hrabar odabir printova, nerijetko životinjskih – zebre i leoparda, raznih oblika i boja, prepoznatljiva je karakteristika Procaffe branda na tržištu. Žličice od kvalitetnog inox čelika jednostavnog dizajna, oblih linija i reljefno otisnutog loga sa oduševljenjem su prihvaćene na tržištu.

Ponuda opreme Procaffe-a osim malih i velikih šalica za espresso i cappuccino sadržava šalice za tople napitke poput čokolada i kakao-a te pepeljare, posude za šećer, pregače i krpe sa logom Procaffe-a.
Nastavit ćemo Vas ugodno iznenađivati i u budućnosti.

 
  Legenda o kavi

Mnogo je inačica iste priče o postanku kave. Kao i u mnogim drugim slučajevima kada se radi o legendama i ova je doživjela mnoge preobrazbe. Legende su svakako maštovitije od suhoparnih povijesnih podataka...

 
  Poslovice o kavi

"Kava treba biti crna kao noć, vruća kao pakao i slatka kao žena" - brazilska poslovica

"Kava treba biti crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav" - turska poslovica

"Kava i ljubav najbolji su dok su vrući" - njemačka poslovica

"Dobra komunikacija je stimulativna baš kao i šalica crne kave, te je jednako teško potom zaspati" - citat: Anne Morrow Lindbergh (američka spisateljica i pionir ženske avijacije sa početka prošlog stoljeća; 1906. – 2001.)