CONGO caffe

DIAMOND SELECTION

PREMIUM ESPRESSO COFFEE

U ponudi naše distribucijske mreže od svibnja 2009. nalazi se nova premium espresso kava na hrvatskom tržištu – CONGO caffe. Kako dodatak njezinom nazivu „Diamond selection“ i sam govori, načinjena je od najboljih sorti kava, od probranih zrna kave najbolje kakvoće te je balansiranjem u idealnim omjerima postignut vrhunski rezultat.

Iznimnom kakvoćom, punoćom okusa i kremastom konzistencijom gotovog napitka, ova premium mješavina cilja na tržište hotelijera i ekskluzivnih ugostiteljskih lokala.

Atraktivnog dizajna pakiranja u limenci zapremine 3 kilograma i naravno nešto veće cijene, već je pronašla zasluženo mjesto među istinskim poznavateljima i ljubiteljima kave.

Limenka zapremine 3 kg postavlja se direktno na mlin te omogućava dugotrajno zadržavanje arome i kakvoće.

U vrlo kratkom roku ugostitelji diljem Hrvatske prepoznali su ovaj brand te su se njegovim odabirom i uvođenjem u ponudu svog objekta distancirali kvalitetom od ostatka konkurencije.

Brand CONGO caffe-a popraćen je logistički cjelokupnom opremom: profesionalni espresso aparati, profesionalni mlinovi sa posebnim nastavkom za limenke, šalice u 3 veličine, pregače, promo krpe za aparate, majice, posude za šećer, svjećnjaci za lumine, pepeljare, zidni satovi, svijetleća reklama, velike šank šalice za šećer te inox ploča za ulaz u objekt.

 

Jednom kada probate ovu kavu postat ćete njezini poklonici dovijeka

 
  Legenda o kavi

Mnogo je inačica iste priče o postanku kave. Kao i u mnogim drugim slučajevima kada se radi o legendama i ova je doživjela mnoge preobrazbe. Legende su svakako maštovitije od suhoparnih povijesnih podataka...

 
  Poslovice o kavi

"Kava treba biti crna kao noć, vruća kao pakao i slatka kao žena" - brazilska poslovica

"Kava treba biti crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav" - turska poslovica

"Kava i ljubav najbolji su dok su vrući" - njemačka poslovica

"Dobra komunikacija je stimulativna baš kao i šalica crne kave, te je jednako teško potom zaspati" - citat: Anne Morrow Lindbergh (američka spisateljica i pionir ženske avijacije sa početka prošlog stoljeća; 1906. – 2001.)