Kavana Procaffe

Interijer Kavane Procaffe osmišljen je s ljubavlju, opremljen u suvremenom stilu dizajna interijera sa hrabrim izborom boja i uzoraka te reprezentativnom kakvoćom materijala i probrane opreme objekta. Naglašenom primjenom životinjskog uzorka zebre, igrom kontrasta boja, kombinacijom retro i modernog stila i nadasve udobnim namještajem, posebno odabranim za Vaš što ugodniji boravak te brojnim drugim posebnostima, izdvajamo se od gomile stereotipnih kavana i kafića.

Širom otvorenih vrata i srca dočekat će Vas iskusno i ljubazno osoblje Kavane Procaffe sa željom da ugodi svakoj Vašoj želji te učini boravak ugodnim i opuštajućim. Široki asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, spektar vrhunskih i čuvenih vina, pjenušaca i šampanjaca i naravno neizostavnih koktela te izvanredno široka paleta svakodnevno, u samoj kavani, svježe pripravljenih domaćih kolača, torti, peciva i originalnih sendviča, zadovoljit će i najprobirljivija nepca. Za one koji gastro užitak vole zaokružiti uživajući u mirisu vrhunske kubanske cigare nudimo odabir kojeg će vjerujemo cijeniti svaki bolji poznavalac.

U želji da Vaš boravak povremeno začinimo nekim događanjima, tijekom cijele godine nastojimo organizirati tematske glazbene večeri, bilo da se radi o vrućim ritmovima tanga i salse ili večerima šansone, talijanske canzone, jazza ili pop-rock scene. Osim zvučnih imena glazbene scene poput Arsena, Kemala, Massima, Matije Dedića i Marije Husar, iznenadit ćemo Vas povremeno relativno manje poznatim imenima čija izvedba i repertoar poznatih pjesama nimalo ne zaostaje za poznatijim kolegama sa estrade.
Našim gostima su svakodnevno na raspolaganju sve vrste dnevnih, tjednih i mjesečnih tiskovina.

Nalazimo se uz obalu mora u neposrednoj blizini ulaza u splitsku lučicu, u sklopu kompleksa legendarnog veslačkog kluba Gusar, sa sjeverne strane podnožja Marjana. Sa naše terase, sa približno 60-ak stolova uz more, pruža se prekrasan pogled na kaštelanski zaljev i planinu Kozjak. U blizini kavane veliki je parking plato tako da nemate razloga brinuti gdje smjestiti svog limenog ljubimca.

Dobro došli!

 
  Obilježena dvogodišnjica kavane

10 rujna 2009. smo vjerne posjetitelje kavane počastili koncertom klape 'Cambi'. Nadamo se ste uživali u ugodnom klapskom ambijentu.

 

PREŽENCA d.o.o.za ugostiteljstvo i trgovinu; HR – 21 000 SPLIT; Špinutska 67;
MB 2202077; OIB 89146429031; žiro račun: 2402006 – 1100490827; tel 00385 21 38 43 23; fax 00385 21 38 43 23