Ponuda proizvoda

Proizvodnja vlastite mješavine kave od probranih, najkvalitetnijih sorti sirove kave, stoji iza branda Procaffe espresso kava.
Visokim standardima kontrole kakvoće i primjenom najsuvremenije tehnologije u proizvodnom procesu prženja, mješajući sedam različitih vrsta sirove kave, postigli smo prepoznatljivu recepturu.
U vlastitoj proizvodnji osim kavi, veliku pažnju posvetili smo proizvodnom lancu FIST aparata– prvih hrvatskih automatskih i poluautomatskih aparata za espresso sa 1, 2 i 3 grupe.
U ponudi proizvodnog asortimana spektar je napitaka različitih okusa od čokolada, kakao-a preko cappuccina do crvene naranče.
Raznolik dizajn šalica, oblikom, bojom i uzorcima prepoznatljiva je karakteristika Procaffe branda, kojim nastojimo udovoljiti različitostima i potrebama ugostitelja.

 Distribucija

Cjelokupni proizvodni program iz našeg asortimana distribuiramo iz proizvodnog pogona i centralnog skladišta u industrijskoj zoni Podi u Dugopolju, preko razgranate mreže prodajnih predstavnika, ugostiteljskim objektima na prostoru cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Češke.
Zahvaljujući organiziranom pristupu i dugogodišnjem iskustvu u poslovanju osiguravamo pravovremenu distribuciju roba i redovitu opskrbu potrebnim količinama, čitavoj mreži korisnika.

 Kavana Procaffe

Interijer Kavane Procaffe osmišljen je s ljubavlju, opremljen u suvremenom stilu dizajna interijera sa hrabrim izborom boja i uzoraka te reprezentativnom kakvoćom materijala i probrane opreme objekta.
U ponudi kavane osim širokog asortimana kave i napitaka te pića i koktela, bogata je ponuda svakodnevno svježe pripravljenih domaćih kolača, torti, peciva, salata i originalnih sendviča.
Smješteni smo u blizini ulaza u splitsku lučicu, u sklopu kompleksa legendarnog veslačkog kluba Gusar, sa sjeverne strane Marjana.
Očekujemo Vas sa srdačnom dobrodošlicom

  NOVOST - OTVARAMO ŠKOLU ZA BARISTE

ŠKOLA ZA BARISTE POČINJE SA RADOM 15.10.2012.

PRIJAVE U TIJEKU

POSLATI OSNOVNE PODATKE ZA PRIJAVU NA marketing@procaffe.hr ili putem kontakt forme na web stranici (ime i prezime, BROJ MOBITELA, datum rođenja, te stručna sprema i radno iskustvo u informativne svrhe)

 
  Legenda o kavi

Mnogo je inačica iste priče o postanku kave. Kao i u mnogim drugim slučajevima kada se radi o legendama i ova je doživjela mnoge preobrazbe. Legende su svakako maštovitije od suhoparnih povijesnih podataka...