Uredski esp. aparati

Uredski espresso odličan je odabir za urede i zajedničke prostorije tvrtki, zbog jednostavnosti pripravljanja kave, rukovanja espresso aparatom i održavanja čistoće. Uredski espresso aparart vrlo je praktičan i elegantnog dizajna te jednostavan za rukovanje i svakodnevno održavanje. Malih je dimenzija,samostojeći te stoga lako uklopiv u svaki poslovni interijer.

Doza espresso kave u obliku čaldi pakirana je pojedinačno u vrećice od nepropusne folije koje zadržavaju svježinu, kvalitetu i aromu kave. Svaka čalda sadržava adekvatnu količinu kave za jedan espresso napitak (jedna doza 7 grama kave).

Pakirane su u kutijama po 30 ili 150 komada. Iskorištena čalda vraća se nakon korištenja, gotovo suha, nazad u foliju i odlaže u smeće.

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam uredski espresso aparat te Procaffe espresso kavu i bezkofeinsku kavu za Vaš ured. Prilikom ugovorene potrošnje minimalnih mjesečnih količina kave (uredskih espresso cialdi), dajemo korisniku uredski espresso aparat na korištenje.

Prednost u cijeni koštanja pojedinačnog napitka očigledna je te opravdava odabir uredskog espressa obzirom na cijene kave u ugostiteljskim lokalima.

 
  Legenda o kavi

Mnogo je inačica iste priče o postanku kave. Kao i u mnogim drugim slučajevima kada se radi o legendama i ova je doživjela mnoge preobrazbe. Legende su svakako maštovitije od suhoparnih povijesnih podataka...

 
  Poslovice o kavi

"Kava treba biti crna kao noć, vruća kao pakao i slatka kao žena" - brazilska poslovica

"Kava treba biti crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav" - turska poslovica

"Kava i ljubav najbolji su dok su vrući" - njemačka poslovica

"Dobra komunikacija je stimulativna baš kao i šalica crne kave, te je jednako teško potom zaspati" - citat: Anne Morrow Lindbergh (američka spisateljica i pionir ženske avijacije sa početka prošlog stoljeća; 1906. – 2001.)